Zout bestellen

Bijvulling voor uw waterontharder

Zout bestellen

Uw waterontharder verbruikt zout. Op tijd zout bestellen voorkomt dat u hard water krijgt.

Met dit reinigingszout of regeneratiezout wordt het hars in ontharder ontdaan van alle uit het water gefilterde kalk. Na het reinigen van het hars is uw ontharder weer optimaal in staat al het kalk uit het water te halen.

Afhankelijk van uw waterverbruik en uw type waterontharder heeft u meer of minder zoutverbruik. Wanneer u vermoedt dat uw ontharder meer zout verbruikt dan normaal is, neemt u dan contact met ons op.

Wanneer het zout in uw ontharder op is en u vult dit niet bij, dan zal de werking van de ontharder steeds verder afnemen.

Uiteindelijk zal er hard water uit uw kraan komen. Zodra u weer zout bijvult en de ontharder in werking stelt, zult u weer zacht water krijgen.

EM Sink crop

Prijzen reinigingszout per 1 januari 2021:

Hoeveelheid

10 x 15kg zak

Zout i.c.m. onderhoud (geen minimale afname)

Inhoud

per zak (15kg)

per zak (15kg)

Prijs

€ 9,50

€ 9,50

Wilt u zout bestellen ?

Zorg dat u alle velden volledig en correct invult. Uw bestelling wordt dan na betaling, zo spoedig mogelijk verzonden naar het opgegeven adres.

U kunt ook zout komen afhalen op ons adres in Gouda. Hiervoor geldt geen minimale afname. Graag wel even van tevoren overleg hierover. Dan weet u zeker dat uw bestelling klaar staat en dat u correct geholpen wordt.

Of

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2021 – Eco Match Waterbehandeling B.V.