Zout bestellen

Bijvulling voor uw waterontharder

Zout bestellen

Uw waterontharder verbruikt zout. Op tijd zout bestellen voorkomt dat u hard water krijgt.

Met dit reinigingszout of regeneratiezout wordt het hars in ontharder ontdaan van alle uit het water gefilterde kalk. Na het reinigen van het hars is uw ontharder weer optimaal in staat al het kalk uit het water te halen.

Afhankelijk van uw waterverbruik en uw type waterontharder heeft u meer of minder zoutverbruik. Wanneer u vermoedt dat uw ontharder meer zout verbruikt dan normaal is, neemt u dan contact met ons op.

Wanneer het zout in uw ontharder op is en u vult dit niet bij, dan zal de werking van de ontharder steeds verder afnemen.

Uiteindelijk zal er hard water uit uw kraan komen. Zodra u weer zout bijvult en de ontharder in werking stelt, zult u weer zacht water krijgen.

EM Sink crop

Prijzen reinigingszout per 1 januari 2023:

Hoeveelheid

Zout i.c.m. onderhoud (geen minimale afname)

10 x 15kg zak

Pallet zout 15 kg

Inhoud

per zak (15kg)

per zak (15kg)

66 zakken

Prijs (=inclusief transportkosten)

€   11,25

€   11,25

€ 630,96 (€ 9,56 per zak)

Wilt u zout bestellen ?

Zorg dat u alle velden volledig en correct invult. Uw bestelling wordt dan na betaling, zo spoedig mogelijk verzonden naar het opgegeven adres.

U kunt ook zout komen afhalen op ons adres in Gouda. Hiervoor geldt geen minimale afname. Graag wel even van tevoren overleg hierover. Dan weet u zeker dat uw bestelling klaar staat en dat u correct geholpen wordt.

Als u zout besteld en door ons laat leveren hanteren wij een minimale afname van 10 zakken van 15 kg. Wilt u minder zout dan zijn wij helaas genoodzaakt hiervoor transportkosten in rekening te brengen.

Of

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2023 – Eco Match Waterbehandeling B.V.