Horeca waterontharders

Goed voor uw klanten. Goed voor uw onderneming.

Waterontharders voor de horeca. Een goed idee.

Betere koffie of thee, lekker kraanwater kunnen serveren, geen kalkvlekken meer op de vaat en apparatuur die veel langer meegaat; een waterontharder laten installeren in uw horecaonderneming is een goed idee.

Met een waterontharder van Eco Match kiest u voor betrouwbare waterbehandeling voor uw horeca onderneming. Onze horeca waterontharders zijn speciaal ontworpen voor de hoge eisen van horeca.

Horeca waterontharder
H2 Optima waterontharders

De meest populaire waterontharder voor horecaondernemingen in 2021

Een horeca waterontharder van Eco Match is de beste keuze voor een betrouwbare waterbehandeling voor uw horeca onderneming. Onze waterontharder zorgt voor zacht en lekker water. Perfect om een goede koffie of thee of lekker kraanwater te serveren en u te onderscheiden van uw horeca concurrenten.

Onze horeca waterbehandelingssystemen zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de hoge eisen van horeca gebruikers. De componenten zijn van hoge kwaliteit welke bij de eisen van de horeca mogen worden verwacht.

Aangepast naar de behoefte van de eindgebruiker

Onze systemen zijn leverbaar in verschillende types. Zo heeft uw onderneming een waterontharder die nauwkeurig wordt afgestemd op het waterverbruik van de onderneming. U bespaart op waterverbruik, energie en biedt u uw producten en klanten het beste kwaliteit water.

Verzorgt Eco Match ook installatie en onderhoud?

Absoluut. Wij begrijpen hoe afhankelijk u als horecaonderneming bent van de beschikbaarheid van uw watervoorzieningen. Eco Match ontzorgt u volledig met professionele installatie en onderhoudsdiensten. Wist u dat onze horeca waterontharders met tot 40 jaar garantie worden geleverd? 

Een systeem op maat voor elke horecaonderneming

Wij zijn u graag van dienst voor vrijblijvend advies. Vul het contact formulier hiernaast in als u nog vragen heeft.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Professioneel systeem voor maximale prestaties
  • Duurzame onderdelen met extra lange levensduur
  • Geschikt voor grote consumpties aan drinkwater
  • Tot 40 jaar garantie

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2021 – Eco Match Waterbehandeling B.V.