Soorten waterontharders

Eco Match levert waterontharders voor thuis, horecaondernemingen en industriële toepassingen. Maak hieronder uw keuze.

Soorten waterontharders per toepassing

Thuis

Eco Match biedt 5 A-merken waterontharders voor thuis. Bekijk hier de mogelijkheden.

Horeca

Waterontharders specifiek voor horecaondernemingen? Bekijkt hier de opties!

Industrie

Waterontharders met een zeer hoge capaciteit. Eco Match adviseert, levert, installeert en onderhoudt.

Veelgestelde vragen over soorten waterontharders

Bij Eco Match maken we qua soorten waterontharders een onderscheid tussen waterontharders voor thuis en industrie. Het onderscheid wordt hier dus gemaakt op capaciteit, maar ook is het zo dat industriële waterontharders meer kunnen dan alleen water ontharden.

Absoluut niet. We zijn ons er bewust van dat er zeer goedkope magneet-waterontharders worden aangeboden die buiten op de waterleiding bevestigd kunnen worden. Eco Match levert dit soort ”ontharders” niet.

Een professionele waterontharder verwijdert kalk fysiek uit water, iets dat een magneet aan de buitenkant van de leiding per definitie niet gedaan krijgt.

Professionele waterontharders  gebruiken een hoogwaardig soort zout dat speciaal ontwikkeld is om de levensduur van uw waterontharder te verlengen en maximale prestaties te leveren.

Eco Match levert waterontharders voor thuis en voor industriële toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de soorten waterontharders die wij leveren:

Voor thuis
IQsoft
Slimline
Softena

Industrie & Horeca
H2 Optimo
Proflow

Daar hebben we voor u een speciale pagina over geschreven. Daar kunt u alles lezen over wat de verschillende soorten waterontharders kosten.

Of het nu gaat om een waterontharder voor thuis of een waterontharder voor een industriële toepassing, Eco Match staat garant voor een snelle levertijd.

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2021 – Eco Match Waterbehandeling B.V.