Over ons

Eco Match, gevestigd te Gouda, is dé specialist in waterontharders van Nederland. Wij leveren al ruim 20 jaar A-kwaliteit waterontharders voor thuis of op de zaak.

Eco Match Waterbehandeling

Eco Match Waterbehandeling is vanaf 2003 specialist in het leveren, installeren en onderhouden van waterontharders voor de particuliere- en zakelijke markt. Eco Match levert alleen waterontharders van de beste merken en staat voor topkwaliteit service. 

Sinds 2013 is Eco Match officieel importeur en distributeur in Nederland van Erie Watertreatment waterontharders. Nadat Erie in 2020 door Pentair is overgenomen is Eco Match sindsdien ook importeur van de Pentair waterontharders en filters.

Eco Match levert een beperkt assortiment waterontharders rechtstreeks aan particulieren. Onze beschermde merken leveren wij via gespecialiseerde installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken en waterbehandelaars door heel het land.

Onze missie

Onze missie is om duurzame oplossingen te verkopen die de kwaliteit van het dagelijkse leven verhogen.

De volgende 4 elementen staan hierin centraal:

Ecologie

Eco Match Waterbehandeling is zich bewust van het belang van haar rol in de bescherming van de schaarse watervoorraden; het gaat er dan ook prat op producten te verkopen, die een positieve bijdrage leveren aan het behoud van deze waardevolle natuurlijke rijkdom. Daarom worden alle door ons verkochte waterontharders ontwikkeld en geproduceerd volgens de EarthSafe Technology filosofie.

Partnership

Al onze producten worden gedistribueerd via een landelijk netwerk van toegewijde en goed opgeleide distributiepartners. Omdat wij sterk geloven in een lange termijn aanpak, waarderen, koesteren en voeden wij de relaties die wij hebben met onze partners. Want aan het eind van de dag: hun business is onze business!

Comfort

Naast hun ecologische en economische voordelen, dragen onze producten ook aanzienlijk bij aan het comfort van de gebruiker. Onze producten helpen om de levensstandaard van de gebruiker te verhogen.

Ervaring

Onze fabrikant is één van de oudste bedrijven in de waterbehandelingsindustrie ter wereld. Als de pionier van de ontwikkeling en productie van automatische besturingskleppen voor waterontharders sinds 1947, is het duidelijk dat wij met recht kunnen zeggen: wij hebben de ervaring in huis!

Onze werkwijze

1
2
3
4
5
6
EM Quota

Offerte aanvraag

Een aanvraag indienen bij Eco Match Waterbehandeling is heel eenvoudig: via het contactformulier op onze website neemt u direct contact met ons op.

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

EM Meet

Kennismaking

Voor het maken van gepersonaliseerde offerte komen wij persoonlijk bij u langs om samen de plaatsingsmogelijkheden op locatie te bekijken en te beoordelen.

Met een maatwerk offerte sluiten we variabelen uit en zullen alle kosten voor beide partijen van tevoren inzichtelijk zijn.

Check button

Akkoord offerte

Indien u akkoord gaat met onze offerte, kunt u deze getekend via de mail of per post aan ons retourneren.

Nadat wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, sturen wij u altijd een bevestiging dat wij uw mail hebben ontvangen en gaan de levering en plaatsing voor u in gang zetten.

Eco match

Verwerking

Zodra uw opdracht is bevestigd en de benodigde documenten zijn aangeleverd, maakt één van de medewerkers van de afdeling planning een afspraak voor het plaatsen van de waterontharder.

Mechanic icon

Installatie

Vervolgens zullen de werkzaamheden op de afgesproken datum en volgens gemaakte afspraken worden uitgevoerd.

Conform de regels van Eco Match wordt de plaats waar de waterontharder zal worden geïnstalleerd tijdens de uitvoering zo netjes mogelijk gehouden. Vanzelfsprekend zal aan het einde van de werkzaamheden de ruimte netjes worden opgeruimd.

Enige overlast tijdens de plaatsing is helaas niet altijd te voorkomen. Echter, zullen wij er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken.

Spa Eco Match

Oplevering

Zodra de werkzaamheden zijn voltooid en de werkplek is opgeruimd volgt de oplevering van uw waterontharder. Samen met u overleggen wij of alles naar wens is gegaan en of het beoogde resultaat is behaald.

U krijgt uitleg over de waterontharder en instructies over het bijvullen van het zout. Ook zal het onderhoud en het onderhoudscontract welke u door ons kunt laten verzorgen besproken.

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2023 – Eco Match Waterbehandeling B.V.