AL RUIM 1.300.000 PLAATSINGEN IN EUROPA!!
DUURZAAM EN GOED VOOR HET MILIEU
DE BESTE WATERONTHARDERS VOOR EEN EERLIJKE PRIJS
100% KALKVRIJ WATER
previous arrow
next arrow
Slider

Onze werkwijze

Via ons contactformulier kunt u een vraag stellen of een verzoek indienen. Een van onze verkoopadviseurs zal zo spoedig mogelijk de gewenste informatie opsturen of indien gewenst, contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Vanzelfsprekend kunt u ons via ons algemene telefoonnummer bereiken om uw vraag persoonlijk toe te lichten. Het nummer waarop u ons kunt bereiken is 0182 67 24 51

Bij Eco Match Waterbehandeling bent u verzekerd van een persoonlijke, deskundige en professionele aanpak. Wij kijken wat uw wensen en behoeften zijn en bieden u de oplossing welke het best aansluit op uw persoonlijke situatie.

Voorafgaand aan elk traject vindt een kennismaking plaats. Deze kan op onze vestiging in Gouda plaatsvinden of bij u thuis. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt uw vraag in kaart gebracht en de beoogde doelstelling geformuleerd. Vervolgens wordt gekeken welke type ontharder het beste aansluit bij uw specifieke eisen en wensen. Aan de hand van de uitslag van het gesprek zal er een offerte worden opgesteld welke u per mail zal worden toegestuurd. Ook kan, indien gewenst, onze verkoopadviseur een nieuwe afspraak met u inplannen om samen de offerte te bespreken.

Eco Match Waterbehandeling streeft naar de juiste oplossing voor de beste prijs en geeft u de persoonlijke aandacht die u als klant verdiend.

Wij streven naar een gemiddelde levertijd van 2 weken.

Zullen we u even bellen?

Dit is geen geldig telefoonnummer

Invalid Input

previous arrow
next arrow
Slider

Eco Match Waterbehandeling BV
Marconistraat 70D
2809 PE  Gouda
0182-672451
info@ecomatch.nl

* Bezoek alleen op afspraak

© 2019 Alle rechten voorbehouden.        |        Powered by Boekhout Multimedia        |        Privacyverklaring

Search