AL RUIM 1.300.000 PLAATSINGEN IN EUROPA!!
DUURZAAM EN GOED VOOR HET MILIEU
DE BESTE WATERONTHARDERS VOOR EEN EERLIJKE PRIJS
100% KALKVRIJ WATER
previous arrow
next arrow
Slider

De missie van Eco Match

Onze missie is om duurzame oplossingen te verkopen die de kwaliteit van het dagelijkse leven verhogen.

4 elementen staan centraal:

ECOLOGIE
Eco Match Waterbehandeling is zich bewust van het belang van haar rol in de bescherming van de schaarse watervoorraden; het gaat er dan ook prat op producten te verkopen, die een positieve bijdrage leveren aan het behoud van deze waardevolle natuurlijke rijkdom. Daarom worden alle door ons verkochte waterontharders ontwikkeld en geproduceerd volgens de EarthSafe Technology filosofie.

COMFORT
Naast hun ecologische en economische voordelen, dragen onze producten ook aanzienlijk bij aan het comfort van de gebruiker. Onze producten helpen om de levensstandaard van de gebruiker te verhogen.

PARTNERSHIP
Al onze producten worden gedistribueerd via een landelijk netwerk van toegewijde en goed opgeleide distributiepartners. Omdat wij sterk geloven in een lange termijn aanpak, waarderen, koesteren en voeden wij de relaties die wij hebben met onze partners. Want aan het eind van de dag: hun business is onze business!

ERVARING
Onze fabrikant is één van de oudste bedrijven in de waterbehandelingsindustrie ter wereld. Als de pionier van de ontwikkeling en productie van automatische besturingskleppen voor waterontharders sinds 1947, is het duidelijk dat wij met recht kunnen zeggen: wij hebben de ervaring in huis!

Zullen we u even bellen?

Dit is geen geldig telefoonnummer

Invalid Input

previous arrow
next arrow
Slider

Eco Match Waterbehandeling BV
Marconistraat 70D
2809 PE  Gouda
0182-672451
info@ecomatch.nl

* Bezoek alleen op afspraak

© 2019 Alle rechten voorbehouden.        |        Powered by Boekhout Multimedia        |        Privacyverklaring

Search