Softena waterontharder

Prijsvriendelijke waterontharders voor thuisgebruik

Softena waterontharders

Wie op zoek is naar een top-of-the-line waterontharder vindt in de populaire IQsoft of elegante Slimline de perfecte oplossing. Onze Softena waterontharders is er voor wie zoekt naar no-nonsense performance van topkwaliteit tegen een heel acceptabele prijs.

De Softena waterontharders zijn ontworpen volgens de nieuwste technologie, leveren de beste prestaties en garanderen een maximaal comfort. En dat voor een heel vriendelijke prijs!

softena waterontharder
Stroomverbruik
laag stroomverbruik
Efficient gebruik van zouttabletten
efficient gebruik van het zout tijdens regeneratie
Geluidsonderdrukking
laag geluidsniveau

Zuinig in verbruik

Nu gebruikt een waterontharder in beginsel al niet veel stroom (een paar Euro per maand), maar de Softena ontharders blinken helemaal uit op dit vlak. Deze waterontharder is echt heel zuinig. Gecombineerd met met het efficiënte verbruik van zout en de fijne stilheid is de Softena een complete keuze.

Zacht water betaalbaar met Softena

We houden allemaal van lang baden of douchen. Maar niemand wil veel tijd besteden aan het schoonmaken van de badkamer of douche! En we willen zeker geen huishoudelijke apparaten vervangen welke geruïneerd zijn door hard water of betalen voor dure reparaties.

Onze Softena waterontharders verdienen zichzelf terug. Sneller dan u denkt, want ze zijn bijzonder vriendelijk geprijsd. Vraag gerust eens een offerte aan.

  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • Laag energieverbruik
  • Je hoort hem niet
  • Past in bijna iedere ruimte
Waterontharders

Hoe verloopt de installatie ?

Het installeren van uw Softena waterontharder is een simpel proces. Lees meer over hoe dit proces in zijn werk gaat.

Softena waterontharders bestellen

Via ons contactformulier kunt u een vraag stellen of een verzoek indienen. Een van onze verkoopadviseurs zal zo spoedig mogelijk de gewenste informatie opsturen of indien gewenst, contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Vanzelfsprekend kunt u ons via ons algemene telefoonnummer bereiken om uw vraag persoonlijk toe te lichten. 

Het nummer waarop u ons kunt bereiken is 0182 67 24 51

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2023 – Eco Match Waterbehandeling B.V.

softena waterontharder

Softena Waterontharder

Verkrijgbaar vanaf €1.650