Installatie van waterontharders

Kies voor kwaliteit. Kies voor Eco Match

Professionele installatie van a-kwaliteit waterontharders

Eco Match levert uitsluitend A-kwaliteit waterontharders met een garantie tot 40 jaar. Om ervoor te zorgen dat uw topapparatuur ook 40 jaar topprestaties levert, is installatie door een vakkundige monteur onontbeerlijk.  

Onze specialisten sluiten uw nieuwe waterontharder op professionele wijze aan op uw waterleiding. Zo bent u verzekert van zorgeloos gebruik.

Benieuwd naar de kosten van het laten installeren van een waterontharder? Neem gerust contact op met Eco Match. We zijn u graag van dienst.

Installatie waterontharder

Zelf installeren. Kan dat?

Hoe lastig is het?

Als u zich dit afvraagt dan is het misschien beter dat u kiest voor de professionele installatiediensten van Eco Match. Hoewel het installeren
van een waterontharder op uw waterleiding niet heel erg ingewikkeld is, is het inschakelen van een vakman toch een goed idee. Een lekkage onder uw huis door onjuiste aansluiting wilt u natuurlijk beslist voorkomen.

Monteur inschakelen

Kwaliteit en garantie

De monteurs van Eco Match zijn ervaren en deskundig. Zij weten precies hoe de waterontharder professioneel en veilig kan worden aangesloten op uw waterleiding. Zo elimineert u iedere kans op lekkage en geniet u decennia zorgeloos van zacht water in huis. Neemt u gerust eens contact op en laat u informeren over de gunstige tarieven.

Laat u informeren

Wanneer u een waterontharder aan wilt schaffen, is het belangrijk om u goed te laten informeren over de beste oplossing voor uw situatie maar natuurlijk ook de plaats waar uw waterontharder kan worden geplaatst.

Eco Match voorziet u graag van een passend advies en kan de gewenste waterontharder ook bij u thuis installeren en instellen.

Waterontharders zijn er in diverse soorten en maten. Het is erg belangrijk dat u een waterontharder kiest, die aansluit op uw wensen en woonsituatie.

Ook is het belangrijk om samen met u te bepalen waar de waterontharder geplaats kan worden. Eco Match adviseert u graag!

De plaatsing van een waterontharder

Omdat water en elektriciteit niet samen gaan adviseren wij  om verzekeringstechnische redenen, de waterontharder niet in de meterkast te plaatsen maar op een plek in de nabijheid van de meterkast.

Denk hier bijvoorbeeld aan een trapkast, technische ruimte of in de kruipruimte. Ook de garage of een andere locatie kan een geschikte plek zijn om uw nieuwe aanwinst te plaatsen. Daarom wordt er, om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke situatie, eerst door een van onze verkoopadviseurs bij u thuis een afspraak gemaakt.

Onafhankelijk advies

Tijdens dit bezoek zal onze verkoopadviseur samen met u de meest
geschikte locatie voor het plaatsen bepalen.

Voor de installatie wordt een duidelijke plaatsingsinstructie opgesteld welke, voordat wij bij u langs komen, met onze monteur doorgenomen  wordt.

Eventuele bijzonderheden zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een  bypass voor de buitenkraan, worden in dit document vastgelegd en kunt u terugvinden in de voor u op maat gemaakte offerte.

Voor meer informatie, kunt gerust contact opnemen of een bezoekje aan onze showroom brengen.

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2021 – Eco Match Waterbehandeling B.V.