Uitleg inruilen waterontharder of magneet

Eco Match legt uit

1. Ontevreden over uw huidige product

Uw huidige waterontharder of magneet voldoet niet aan uw verwachting? 

2. Inruilen van uw huidige ontharder of magneet

Wij wisselen alle merken ontharders en magneten in.

3. Vul uw gegevens in op onze contactpagina

Wij nemen zodra wij uw gegevens binnen hebben, binnen 24 uur contact op  en doen u een voorstel voor de inruil van uw huidige systeem. 

4. Omruil en plaatsing

Uw nieuwe waterontharder wordt binnen de vooraf met u afgesproken termijn geplaats en u kunt genieten van het optimale comfort van zacht water.

Hoe gaat het in zijn werking

Bent u niet meer tevreden over uw huidige waterontharder of magneet? U kunt bij ons uw huidige product inruilen voor een nieuwe. Wij bieden u bij aanschaf van een nieuwe waterontharder uit ons assortiment, een forse inruilprijs voor uw huidige waterontharder of magneet. Wij ruilen alle merken in. Benieuwd naar uw inruil? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op en doen u een passend voorstel.

Liever direct contact?

Via ons contactformulier kunt u een vraag stellen of uw inruilverzoek indienen. Een van onze verkoopadviseurs zal zo spoedig mogelijk de gewenste informatie opsturen of indien gewenst, contact met u opnemen om een afspraak in te plannen of u telefonisch te informeren. Vanzelfsprekend kunt u ons via ons algemene telefoonnummer bereiken om uw vraag persoonlijk toe te lichten. 

Het nummer waarop u ons kunt bereiken is 0182 67 24 51

Bij Eco Match Waterbehandeling bent u verzekert van een persoonlijke, deskundige en professionele aanpak. Wij kijken wat uw wensen en behoeften zijn en bieden u de oplossing welke het best aansluit op uw persoonlijke situatie.

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2023 – Eco Match Waterbehandeling B.V.