ECO MATCH
Dé specialist in
waterontharders

Eco Match uit Gouda levert al ruim 20 jaar topkwaliteit waterontharders. Kies voor eerlijk advies. Kies voor 40 jaar garantie. Kies voor Eco Match.

Waterontharders van topmerken

Eco Match uit Gouda levert, installeert en onderhoudt al ruim 19 jaar topkwaliteit en uitsluitend in Europa geproduceerde A-merk waterontharders door heel Nederland. Al onze producten zijn vanuit voorraad leverbaar. U bent dus verzekerd van een snelle levering.

Eco Match maakt u wegwijs in de wereld van waterontharders met het beste advies. Natuurlijk voorzien we u ook graag van vrijblijvende offerte.

EcoMatch Waterontharders
Waterontharder badkamer

Een waterontharder verrijkt uw leven

Een waterontharder zorgt ervoor dat u heerlijk fris, gezond en kalkvrij water in huis heeft. Happy days! Uw koffie en thee smaken veel beter, de was wordt schoner, u bespaart veel tijd met het schoonmaken van uw badkamer en het is ook nog goed voor uw huid ook!

Als klap op de vuurpijl bespaart u ook op was- en schoonmaakmiddel èn wordt de energierekening gegarandeerd lager doordat uw apparatuur effectiever werkt! Bijkomend voordeel is dat u hiermee bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Eco Match. Dé waterontharder specialist van Nederland

Eco Match Waterontharders is vanaf 2003 volledig gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van waterontharders. Sinds 2013 zijn we officieel importeur en verdeler van topkwaliteit Erie waterontharders voor Nederland.

Kiezen voor een waterontharder van Eco Match is kiezen voor A-merk kwaliteitsproducten, uitstekende service, tot 40 jaar garantie en een optimale prijs kwaliteitsverhouding. Uw huidige waterontharder of magneet inruilen tegen een forse korting op uw nieuwe? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Eco Match waterontharder

FAQ waterontharders

Omdat u graag een concreet antwoord op uw vraag wil, is het eerste antwoord: een waterontharder van Eco Match voor een standaardwoning met een gezin van 4 kost tussen de 1.200,00 en 2.500,00 Euro. Voor een dergelijk bedrag krijgt u een waterontharder van een absoluut A-merk, die vakkundig door een monteur van Eco Match bij u wordt geïnstalleerd. De enige andere kosten waar u hiernaast nog rekening mee moet houden zijn de kosten voor de plaatsing, het regeneratiezout, een paar Euro stroomverbruik per maand en eventueel eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt.

Natuurlijk verdient deze eerste prijsindicatie wel verdere nuance. Voor een groter huis (of een bedrijf) kan de prijs van een waterontharder hoger liggen. De capaciteit van de waterontharder (doorstroom) is afhankelijk van meerdere factoren en heeft vanzelfsprekend  invloed op de prijs. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Eco Match verkoopt en verhuurt uitsluitend A-merk topkwaliteit waterontharders.
 • Meer dan 25 soorten en modellen omdat iedere klant en situatie uniek is.
 • Aanbieder voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
 • Laagste energieverbruik.
 • Minste drukverlies van alle in Nederland verkochte waterontharders.
 • Bij ons krijgt u op al onze ontharders een garantie die op kan lopen tot wel 40 jaar. (vraag naar de voorwaarden).
 • Wij zijn importeur van Erie waterontharders en hebben dus direct afname bij onze fabrikant. Er zijn inmiddels meer dan 1.3 miljoen Erie ontharders wereldwijd verkocht.
 • Al meer dan 18 jaar 100% focus en ervaring op wateronthardingsproducten.
 • Altijd het juiste advies en eventuele kleine storingen worden snel en efficiënt opgelost.
 • Wij garanderen het comfort van zacht water. Niet goed geld terug.
 • Indien u uw liever huurt behoort dat ook tot de mogelijkheden.
 • Landelijke dekking van service.
 • Wij leveren zelf onderhoud en service. Zelfs aan “vreemde” ontharders van andere leveranciers.
 • Ook voor zout en andere verbruiksmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Een waterontharder van Eco Match draagt bij aan een betere en gezondere wereld.

 • U gebruikt minder zeep, allesreiniger en wasmiddelen
 • Wasverzachter is overbodig
 • Veel minder shampo en badschuim zijn nodig
 • Hoger rendement van uw verwarmingstoestellen en dus ook lagere CO2 uitstoot
 • De levensduur van wasmachines en andere water gebruikende toestellen wordt aanzienlijk verlengd met een waterontharder?

 

In de wereld van vandaag is er groeiende aandacht voor ons milieu, en ook meer begrip om hiervoor zorg te dragen. Eco Match Waterontharders is zich bewust van haar belangrijke rol die het speelt in de bescherming van de schaarse waterbronnen overal ter wereld. Wij zijn trots producten te helpen ontwikkelen en te verkopen die positief bijdragen aan de bescherming van ons kostbare water. Daarom zijn al onze producten ontwikkeld en geproduceerd volgens onze EarthSafe Technology filosofie.

Wij gebruiken het EarthSafe Technology label om aan te geven dat:

 • Onze waterontharders groene technologie gebruiken, gebaseerd op natuurlijke processen, die het milieu niet schaden
 • Het gebruik van onze producten resulteert in belangrijke, directe en indirecte, substantiële winst voor het milieu, zoals energiebesparing, vermindering van het gebruik van schadelijke chemicaliën,….
 • Onze producten ontwikkeld en gefabriceerd zijn om met een ongeëvenaarde efficiëntie te werken
 • Onze producten, gebaseerd op EarthSafe Technology, help echt om bedrijven en consumenten over de hele wereld, om “groener” te worden, door het reduceren van hun ‘ecologische voetafdruk’!!
  Dat noemen wij “Respecting the world’s water”!
 • Veel van de in uw huishoudelijke apparaten kunnen slecht tegen hard water. Dit komt door de kalk- en magnesiumdeeltjes die zich in hard water bevinden. Het rendement van met kalk verontreinigde apparatuur kan teruglopen tot wel 30%. Hoge energierekeningen zijn het gevolg. Uw huishoudelijke apparaten zullen bij gebruik van zacht water minder energie verbruiken. Bijkomend voordeel is dat uw apparatuur aanzienlijk langer mee gaat.
 • Het ontkalken van huishoudelijke apparatuur zoals waterkokers, stoomovens, Quookers, wasmachines, vaatwasmachines, koffiezetapparaten etc. zijn niet meer nodig. Dure reinigings- of onderhoudsmiddelen om uw kostbare apparatuur te beschermen worden overbodig. Glazen en servies blijven langer mooi.
 • Na het douchen geen kalkresten op tegels of uw douchecabine. Geen tijdrovende poetsbeurten om het achtergebleven kalk te verwijderen. Uw douche en toilet blijven er zonder dure schoonmaak producten als nieuw uit zien.
 • Uw kleding voelt zachter aan zonder gebruik van wasverzachters.
 • Goede huidverzorging is belangrijk. Het regelmatig reinigen van de huid is u daarom waarschijnlijk niet vreemd. Bij kalkrijk water is er meer zeep nodig om uw huid te reinigen en dit is los van het feit dat het schade aan het milieu toebrengt, niet goed voor uw huid. Uw huid heeft van nature een bescherming laag. Door gebruik van zeep zal deze laag dunner en gevoeliger worden voor schadelijke invloeden van buitenaf. Huidproblemen zoals acne, jeuk, eczeem, gevoeligheid en een droge huid kunnen ontstaan.
  Bij gebruik van zacht water is aanzienlijk minder zeep nodig met als voordeel dat de natuurlijke zuurgraad van uw huid minder worden aangetast. Uw huid voelt zachter aan en u bespaart aanzienlijk op kostbare reinigings- en verzorgingsmiddelen.
 • Door gebruik te maken van minder reinigingsmiddelen draagt u bij aan een beter milieu.
 • Uw kraanwater smaakt beter en producten geprepareerd met onthard water zoals uw espresso, koffie en thee smaken puurder dan ooit.
 • Aanslag in de leidingen welke een verminderde waterdoorvoer of ongewenst lawaai tot gevolg hebben worden voorkomen. Eventuele bestaande kalkresten zullen uiteindelijk verdwijnen.
 • Doordat u tot gemiddeld wel 60% kunt besparen op energie, reinigings-, schoonmaak en verzorgingsmiddelen en omdat daarnaast uw spullen langer mee gaan kunt u afhankelijk van uw verbruik de aanschaf van uw waterontharder al binnen 4 jaar terug verdienen.

EcoMatch levert alleen waterontharders van absolute A-kwaliteit. Daarom worden onze waterontharders geleverd met 40 jaar garantie! Wij voeren de volgende wereldwijde topmerken:

IQsoft
Slimline
Softena
Optimo
ProFlow

Jazeker! Als u een waterontharder aanschaft bij Eco Match dan kunt u deze door onze monteurs vakkundig laten installeren. In de meeste gevallen is uw nieuwe waterontharder al binnen twee weken geïnstalleerd en geniet u dus snel van zacht water zonder kalk. We attenderen u er wel graag op dat wij alleen waterontharders installeren die bij ons zijn aangeschaft.

Heeft u vragen over installatie van waterontharders? Contacteer ons gerust!

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2023 – Eco Match Waterbehandeling B.V.