Image
Image

EEN ECHT GEVOEL VAN COMFORT EN PRESTATIES.

Het Softena-assortiment biedt een uitgebreid assortiment waterbehandelingsproducten die specifiek zijn ontworpen en ontwikkeld voor residentiële toepassingen.

Het is leuker met zacht water

Niet elk gezinslid drinkt koffie of scheert. Maar we nemen allemaal een bad of douche. De waterontharders van Softena zorgen voor extra comfort. De Softena SOF-CS-Eco is het standaardmodel en is perfect geschikt om gemeentelijk water te verzachten. De SOF-CS-Eco + is de voorkeursoplossing om water uit andere bronnen dan het gemeentelijke leidingwater te verzachten. De SOF-BBS-Eco waterverzachters doen hetzelfde, maar zijn geschikt voor kleine ruimtes en kunnen eenvoudig onder de gootsteen worden geïnstalleerd.

Onze Softena-waterontharders:

·        Voorkom kalkaanslag en verbeter de smaak van het drinkwater en de algehele kwaliteit van het huishoudwater.

·        Verminder het gebruik van schoonmaak- en polijstproducten.

·        Zijn eenvoudig te programmeren (Eazy-software)

·        Laat een afzonderlijke zoutlamp oplichten die het toevoegen van zout heel gemakkelijk maakt.

 

Softena biedt een passende oplossing voor elk probleem met de waterkwaliteit.

Voor een echt gevoel van comfort

Zuiver water is altijd zacht. Het water dat uit de kraan komt, zult u ook zacht willen hebben voor schoonmaken, baden en verwarmen.

De hardheid kan worden verminderd met de waterverzachters van Softena.

Overweeg koffie met zacht water. Zacht water geeft een vollere en sterkere koffiesmaak. U ervaart de pure smaak van echte koffie. Als u kleding wast met hard water, zullen ze ruw en hard aanvoelen op de huid. Daarom hebben wasmachines een apart vak voor wasverzachter. Met de waterontharders uit de Softena serie is wasverzachter niet meer nodig om toch het comfort van een zachte was te ervaren.

Bedenk eens hoe vaak u in contact komt met water. U mag aannemen dat de kwaliteit van het leidingwater in orde is. Maar is dat overal waar?

Softena biedt hoogwaardige oplossingen: onze waterontharders zijn ontworpen volgens de nieuwste technologie, bieden de beste prestaties en garanderen een maximaal comfort.

Doe ook uw portemonnee een plezier!

Met zacht water kan de levensduur van apparaten en uw sanitaire aanzienlijk worden verlengd. Bovendien vermijdt u dure reparaties of zelfs vervangingskosten.

Met zacht water bespaart u tot wel 50% op allerlei soorten producten, zoals schoonmaakmiddelen en reinigingsmiddelen.

SOFTENA PRODUCTen

Gemaakt voor prestatie

De Softena waterontharders zijn uitmuntend presterende waterontharders. De Softena waterontharder levert minimaal 40 jaar een hoge prestatie. Veel waterontharders gaan in prestatie achteruit. Dit resulteert in een slechtere waterkwaliteit. Wij garanderen dat de Softena blijft presteren.

SOFTENA serie

Bestaat uit: Softena 11, Softena 15, Softena 20, Softena 26, Softena 30, Softena BBS 11, Softena BBS 26 en de Softena BBS 32

Softena cabinet uitvoering

Image

Softena Bi Block uitvoeringImage

Twee versies één oplossing

De ideale oplossing bij ruimte gebrek. U kunt kiezen uit 2 versies. De cabinet uitvoering en de Bi-Block uitvoering.

Bij de cabinetuitvoering zijn het harsvat en het zoutreservoir gebundeld in één compact product welke door zijn compacte vorm en mooie design op vrijwel iedere plek in huis geïnstalleerd kan worden. Heeft u ruimtegebrek of liever een nog compactere versie van de Softena dan kunt u kiezen voor de Bi-Block versie waarbij het harsvat en het zoutreservoir gescheiden van elkaar geplaats kunnen worden en dus nog meer plaatsingsmogelijkheden bied. De opslag capaciteit van het zoutvat is groter dan bij de Cabinet uitvoering. In totaal bestaat de Softena serie uit 8 modellen zodat wij de oplossing kunnen bieden die bij uw unieke persoonlijke situatie en eisen past.

Wilt u de juiste oplossing? Kies dan ook voor één van de modellen in deze serie.

Wilt u meer informatie? Laat u voorlichten door een van onze verkoopmedewerkers of stuur uw vraag naar info@ecomatch.nl.

 

KENMERKEN

  Zeer goede prestatie

  Uitmuntende prijs kwaliteitverhouding

  Houd de waterkwaliteit op peil

  Gemaakt van duurzame onderdelen

  Geruisloos filterproces

  Voorkomt waterverspilling

  Leverbaar in 2 versies, cabinet en Bi-Block

  Compact en tijdloos design

Eco Match Waterbehandeling BV
Marconistraat 70D
2809 PE  Gouda
0182-672451
info@ecomatch.nl

* Bezoek alleen op afspraak

© 2019 Alle rechten voorbehouden.        |        Powered by Boekhout Multimedia        |        Privacyverklaring

Search