Image
Image

GENIET VAN DE VOORDELEN VAN Kalkvrij WATER

Het unieke en compacte ontwerp van de Slimline-serie, met een verticaal bedieningspaneel geïntegreerd in de voorkant van de kast, gecombineerd met meertalige en multifunctionele software, creëert een uniek waterverzachtersbereik dat presteert en er goed uitziet in elk huis!

 

We denken er meestal niet over na, maar als u uw bad vult of de kraan opent voor een verfrissende douche, is uw enige zorg of het water warm genoeg is. Maar vraag u uzelf wel eens af of het zacht genoeg is? Wat bedoelt u? Water is gewoon water, toch? Uw haar en uw huid denken anders. Ervaar het zelf en geniet van het comfort van zacht water.

Zacht water voor alles en iedereen

We houden allemaal van lang baden of douchen. Maar niemand wil veel tijd besteden aan het schoonmaken van de badkamer of douche! En we willen zeker geen huishoudelijke apparaten vervangen welke geruïneerd zijn door hard water of betalen voor dure reparaties.

Onze Slimline-waterontharders beschermen en vergroten het comfort van het hele gezin door het voorkomen van de volgende problemen:

·        Moeilijk te verwijderen kalkaanslag op gootstenen, kranen, douches, ....

·        Kalkaanslag in verwarmingselementen vermindert efficiëntie van ketels, met als gevolg het verhogen van hun energieverbruik.

·        Kalk binnen leidingen beperkt de waterstroom en kan het gevolg zijn in stromingsgeluid.

·        Verhoogde consumptie van zepen, reinigingsmiddelen, etc.

·        Tijdrovend reinigingsprocessen.

·        Irriterende schuimafzettingen op huid en haar.

 

Is hard water het enige probleem

Nee. Maar het is misschien wel het meest voorkomende probleem in huizen over de hele wereld. Drinkwater is afkomstig van regenval; zelfs bronwater is begonnen als regen. De hardheid is afhankelijk van de reis die dit regenwater maakt. Tijdens deze reis neemt het grondwater onzuiverheden op. Twee van die 'onzuiverheden' zijn de mineralen calcium en magnesium – deze maken het water hard.

Onze Slimline waterbehandelingssystemen beschermen u en uw huis. De Slimline-waterontharders zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Op deze manier leveren ze de beste prestaties en garantie voor een zorgeloze watervoorziening.

SLIMLINE PRODUCTen

Gemaakt voor prestatie

De Slimline is de beste presterende waterontharder op de markt. De Slimline waterontharder is ontworpen om na 40 jaar nog steeds een hoge prestatie te leveren. Veel waterontharders gaan in prestatie achteruit. Dit resulteert in een slechtere waterkwaliteit. Wij garanderen dat de Slimline blijft presteren.

SLIMLINE serie

Bestaat uit:

SLIMLINE CS11, SLIMLINE CS14, SLIMLINE CS17, SLIMLINE CS24, SLIMLINE CS30

SLIMLINE BBS 11, SLIMLINE BBS 14, SLIMLINE BBS 24, SLIMLINE BBS 30

Cabinet uitvoering

Image

Bi Block uitvoering

Image

Twee versies één oplossing

De ideale oplossing bij ruimte gebrek. U kunt kiezen uit 2 versies. De cabinet uitvoering en de Bi-Block uitvoering.

Bij de cabinetuitvoering zijn het harsvat en het zoutreservoir gebundeld in één compact product welke door zijn compacte vorm en mooie design op vrijwel iedere plek in huis geïnstalleerd kan worden. Heeft u ruimtegebrek of liever een nog compactere versie van de Slimline dan kunt u kiezen voor de Bi-Block uitvoering waarbij het harsvat en het zoutreservoir gescheiden van elkaar geplaats kunnen worden en dus nog meer plaatsingsmogelijkheden bied. De opslag capaciteit van het zoutvat is groter dan bij de Cabinet uitvoering. In totaal bestaat de Slimline serie uit 9 modellen zodat wij de oplossing kunnen bieden die bij uw unieke persoonlijke situatie past.

Wilt u de slimste oplossing? Kies dan ook voor één van de modellen in deze serie. Meer informatie? Laat u voorlichten door een van onze verkoopmedewerkers of stuur uw vraag naar info@ecomatch.nl

 

KENMERKEN

  • Gegarandeerd de beste prestatie
  • Uitmuntende prijs kwaliteitverhouding
  • Houd de waterkwaliteit op peil
  • Gemaakt van duurzame onderdelen
  • Geruisloos filterproces
  • Voorkomt waterverspilling
  • Leverbaar in 2 versies, cabinet en Bi-Block
  • Compact en tijdloos design
  • Verticaal bedieningspaneel

Eco Match Waterbehandeling BV
Marconistraat 70D
2809 PE  Gouda
0182-672451
info@ecomatch.nl

* Bezoek alleen op afspraak

© 2019 Alle rechten voorbehouden.        |        Powered by Boekhout Multimedia        |        Privacyverklaring

Search