Image
Image

STERK IN PRESTATIES, ZACHT IN UW BUDGET

Het Maxima-assortiment biedt slimme en betaalbare oplossingen. Onze waterontharders geven u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het gebruik van de modernste technologie betekent dat u verzekerd bent van optimale bescherming en het hoogste niveau van efficiëntie.

STERK IN PRESTATIES ZACHT IN UW BUDGET

Water is van vitaal belang. Mensen bestaan voor ongeveer 80 procent uit water. Het is van vitaal belang om de beste oplossingen te vinden om uw gezin van behandeld water te voorzien voordat u ermee in contact komt.

WATER IS NOOIT TE ZACHT

Je kiest Maxima omdat je ecologisch en economisch bewust bent. Maxima-ontharders geven u alle voordelen van zacht water in uw eigen huis. De Maxima-ontharders verhogen de efficiëntie van uw waterverwarmingsapparatuur, verminderen het gebruik van polijstmiddelen en reinigingsmiddelen en voorkomen dure reparaties en vervanging van uw huishoudelijke apparatuur.

Door Maxima te kiezen, wilt u het beste. De Eco + is uitgerust met de nieuwste functies in waterbehandelingstechnologie

Maxima PRODUCTen

Gemaakt voor uw portemonnee

 

De Maxima is de waterontharder welke perfect aansluit op een goede prijs kwaliteitsverhouding. De Maxima waterontharder is ontworpen om 40 jaar een hoge prestatie te leveren. Veel waterontharders gaan in prestatie achteruit. Dit resulteert in een slechtere waterkwaliteit. Wij garanderen dat de Slimline blijft presteren.

 

De waterontharders uit de MAXIMA serie zijn prijstechnisch de beste waterontharders in de markt. De MAXIMA serie bestaat uit 5 modellen waarmee wij u altijd de juiste oplossing kunnen bieden. Voor Ieder huishouden de juiste waterontharder. De waterontharder is uitgevoerd met een duidelijk LCD scherm waarmee u een goed beeld krijgt van alle voor u belangrijke informatie en instellingsmogelijkheden. Wilt u de beste oplossing voor de juiste prijs? Kies dan ook voor één van de modellen uit deze serie. 

Wilt u meer informatie? Laat u voorlichten door een van onze verkoopmedewerkers of stuur uw vraag naar contact@ecomatch.nl.  

Maxima serie

Bestaat uit: de MAXIMA 11, MAXIMA 15, MAXIMA 20, MAXIMA 26 en de MAXIMA 32

KENMERKEN

·       Een modern en gebruiksvriendelijk LCD bedieningspaneel

·       Laag zoutverbruik evenredig met de gevraagde verzachte capaciteit

·       Een grote zoutopslagcapaciteit

·       Een modern ontwerp dat in elk interieur past

Image

Eco Match Waterbehandeling BV
Marconistraat 70D
2809 PE  Gouda
0182-672451
info@ecomatch.nl

* Bezoek alleen op afspraak

© 2019 Alle rechten voorbehouden.        |        Powered by Boekhout Multimedia        |        Privacyverklaring

Search