Image
Image

PUUR: INNOVATIEF EN ECOLOGISCH

IQsoft staat voor premium waterbehandeling. Met de unieke compacte voetafdruk in combinatie met het ultramoderne ontwerp en de WiFi-technologie, zijn de IQsoft-waterontharders een ware revolutie in de waterbehandelingsindustrie; Geen enkel ander waterbehandelingsproduct biedt dezelfde hoogwaardige specificaties en installatiegemak!

 

Wat zal een waterontharder voor u doen?

Onze IQsoft waterontharder is de perfecte en meest geavanceerde oplossing om hard water aan te pakken. De compacte voetafdruk in combinatie met het modernste ontwerp maken de IQsoft-ontharders tot een grote doorbraak in de waterbehandelingsindustrie; Geen enkele andere waterontharder komt in de buurt van dezelfde hoogwaardige specificaties, installatiegemak of zacht water-voordelen!

Zorg voor een gezond uitziende huid
Een van de grootste voordelen van het installeren van een waterontharder bij u thuis is het feit dat zacht water beter is voor het reinigen. Dat geldt voor je kleding en gerechten, maar ook voor je huid. Zacht water maakt het gemakkelijker voor water om een ​​schuimend schuim te vormen en spoelt het net zo grondig weg. Dat betekent dat je zeep efficiënter werkt, en je blijft niet achter met die porie-verstopte zeepresten over je hele lichaam.

Bovendien bespaart een waterontharder u tijd en geld. Als er geen kalk is om weg te schrobben, wordt de reinigingstijd verkort. Bovendien hoeft u niet zo veel schoonmaakproducten te kopen. Als het water dat u gebruikt, vrij is van calcium en magnesium, laat het geen kalk achter. Het resultaat is dat al uw waterverbruikende apparaten - zoals vaatwassers en wasmachines, boilers, koffiemachines, waterkokers - veel langer meegaan en efficiënter werken. Dit alles heeft een gunstig effect op uw portemonnee en het milieu!

Ontdek het gemak van connectiviteit met de WiFi module.

Om muziek op onze luidsprekers te spelen of om de thermostaat te bedienen, vinden we het heel normaal om wifi te gebruiken. Waarom zou u uw draadloos netwerk niet gebruiken voor vitale behoeften zoals onthard water?

Volg uw watergebruik via uw smartphone

Onze IQsoft waterontharder geeft u perfect onthard water en tegelijkertijd geeft de Wi-Fi-technologie u gemoedsrust door uw waterverbruik te bewaken en uw waterontharder te beheren via uw smartphone of tablet. Verlof voor vakantie? Met de Erie Connect-app kunt u eenvoudig de "Vakantiemodus" activeren en zo onnodige waterconsumptie tijdens uw vakantie voorkomen.

Maak verbinding met uw slimme, voor Wi-Fi geschikte waterontharder en monitor:

  • Wanneer het zout te laag is en moet worden bijgevuld
  • Uw IQsoft waterontharder tijdens uw vakantie door de "Vakantiemodus" in te schakelen
  • Uw dagelijkse watergebruik
  • Er blijven liters behandeld water over
  • Je huidige waterstroom

De IQsoft waterontharders zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Daarnaast is de Wi-Fi-applicatie een extra voordeel waarmee u het dagelijkse waterverbruik van uw gezin kunt volgen.

Kies daarom voor comfort en geef uzelf en uw gezin gemoedsrust!

google play ecomatchapp store ecomatch                   

  • Programmering van het apparaat kan via uw smartphone.
  • Controleer uw waterverzachter en watergebruik van een afstand.
  • Ontvang een melding wanneer uw zout moet worden bijgevuld.
Image
IQSOFT PRODUCTen
 

IQSOFT serie

Bestaat uit: IQSOFT 9, IQSOFT 12, IQSOFT 18 en de IQSOFT 26

 

Image

De waterontharders uit de IQSOFT serie zijn de beste, meest verkochte en meest zuinige waterontharders in de markt. De IQSOFT serie bestaat uit 4 modellen waarmee wij u altijd de juiste oplossing kunnen bieden. Ieder huishouden heeft haar eigen unieke kenmerken en daarom leveren wij voor iedere situatie de juiste waterontharder. De waterontharder is uitgevoerd met een helder en verlicht beeldscherm waarmee u een goed beeld krijgt van alle voor u belangrijke informatie en instellingsmogelijkheden. Het zoutreservoir is voorzien van verlichting zodat u ook op plekken waar minder licht is een goed beeld krijgt van de zoutvoorraad in uw reservoir. Wilt u de beste oplossing? Kies dan ook voor één van de modellen in deze serie.

Wilt u meer informatie? Laat u voorlichten door een van onze verkoopmedewerkers of stuur uw vraag naar info@ecomatch.nl.

 

GEBRUIKSVRIENDELIJK

• Meertalige software.

• Helder en verlicht display.

• Eenvoudig programmeren.

• Verlicht zoutreservoir.

• Geïntegreerde handvatten voor een eenvoudige en eenvoudige installatie.

• Ultracompact voetafdruk waardoor installatie zelfs op de smalste locaties mogelijk is.

(een breedte van 28 cm en een diepte van 44 cm)

UNIEKE KENMERKEN

·        Uitzonderlijk laag spoelwaterverbruik per regeneratie.

·        Zoutniveau alarm dat u visueel informeert wanneer het zoutniveau moet worden gecontroleerd.

·        Unieke technologie die rekening houdt met de veroudering van de ionenwisselaar zodat u altijd de meest nauwkeurige capaciteit van uw IQsoft waterontharder krijgt.

·        Een vakantiemodus die onnodige consumptie van water en regeneratiezout voorkomt tijdens perioden van afwezigheid, terwijl het harsbed in optimale conditie is voor service bij terugkeer.

Eco Match Waterbehandeling BV
Marconistraat 70D
2809 PE  Gouda
0182-672451
info@ecomatch.nl

* Bezoek alleen op afspraak

© 2019 Alle rechten voorbehouden.        |        Powered by Boekhout Multimedia        |        Privacyverklaring

Search