AL RUIM 1.300.000 PLAATSINGEN IN EUROPA!!
DUURZAAM EN GOED VOOR HET MILIEU
DE BESTE WATERONTHARDERS VOOR EEN EERLIJKE PRIJS
100% KALKVRIJ WATER
previous arrow
next arrow
Slider

De voordelen van een waterontharder

De belangrijkste voordelen van een waterontharder op een rij:

 • Veel van de in uw huishoudelijke apparaten kunnen slecht tegen hard water. Dit komt door de kalk- en magnesiumdeeltjes die zich in hard water bevinden. Het rendement van met kalk verontreinigde apparatuur kan teruglopen tot wel 30%. Hoge energierekeningen zijn het gevolg. Uw huishoudelijke apparaten zullen bij gebruik van zacht water minder energie verbruiken. Bijkomend voordeel is dat uw apparatuur aanzienlijk langer mee gaat.
 • Het ontkalken van huishoudelijke apparatuur zoals waterkokers, stoomovens, Quookers, wasmachines, vaatwasmachines, koffiezetapparaten etc. zijn niet meer nodig. Dure reinigings- of onderhoudsmiddelen om uw kostbare apparatuur te beschermen worden overbodig. Glazen en servies blijven langer mooi.
 • Na het douchen geen kalkresten op tegels of uw douchecabine. Geen tijdrovende poetsbeurten om het achtergebleven kalk te verwijderen. Uw douche en toilet blijven er zonder dure schoonmaak producten als nieuw uit zien.
 • Uw kleding voelt zachter aan zonder gebruik van wasverzachters.
 • Goede huidverzorging is belangrijk. Het regelmatig reinigen van de huid is u daarom waarschijnlijk niet vreemd. Bij kalkrijk water is er meer zeep nodig om uw huid te reinigen en dit is los van het feit dat het schade aan het milieu toebrengt, niet goed voor uw huid. Uw huid heeft van nature een bescherming laag. Door gebruik van zeep zal deze laag dunner en gevoeliger worden voor schadelijke invloeden van buitenaf. Huidproblemen zoals acne, jeuk, eczeem, gevoeligheid en een droge huid kunnen ontstaan.
  Bij gebruik van zacht water is aanzienlijk minder zeep nodig met als gevolg dat de natuurlijke zuurgraad van uw huid minder worden aangetast. Uw huid voelt zachter aan en u bespaart aanzienlijk op kostbare reinigings- en verzorgingsmiddelen.
 • Door gebruik te maken van minder reinigingsmiddelen draagt u bij aan een beter milieu.
 • Uw kraanwater smaakt beter en producten geprepareerd met onthard water zoals uw espresso, koffie en thee smaken puurder dan ooit.
 • Aanslag in de leidingen welke een verminderde waterdoorvoer tot gevolg hebben worden voorkomen. Eventuele bestaande kalkresten zullen uiteindelijk verdwijnen.
 • Doordat u tot gemiddeld wel 60% kunt besparen op energie, reinigings-, schoonmaak en verzorgingsmiddelen en omdat daarnaast uw spullen langer mee gaan kunt u afhankelijk van uw verbruik de aanschaf van uw waterontharder binnen 4 jaar terug verdienen.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies

Zullen we u even bellen?

Dit is geen geldig telefoonnummer

Invalid Input

previous arrow
next arrow
Slider

Eco Match Waterbehandeling BV
Marconistraat 70D
2809 PE  Gouda
0182-672451
info@ecomatch.nl

* Bezoek alleen op afspraak

© 2019 Alle rechten voorbehouden.        |        Powered by Boekhout Multimedia        |        Privacyverklaring

Search