Garantie en onderhoud

Geniet van 40 jaar garantie op uw waterontharder met professioneel onderhoud door Eco Match

Tot 40 jaar garantie op waterontharders

Of u nu een waterontharder voor thuis aanschaft, voor een horecatoepassing of een industriële waterontharder, wij vinden dat u uw waterontharder jarenlang probleemloos moet kunnen gebruiken. Daarom geeft Eco Match  naast het standaard garantierecht een garantie tot 40 jaar* op haar nieuw geleverde waterontharders. Daarmee onderscheiden we ons van alle andere aanbieders die een maximale garantie van 15 jaar bieden.

Waarom 40 jaar? Omdat we in onszelf en onze producten geloven. Wilt u ook 40 jaar garantie op uw waterontharder? Neem dan contact met ons op of registreer binnen 14 dagen na plaatsing uw waterontharder op onze website. We maken het direct in orde.

* Garantie is van toepassing indien u het reguliere onderhoud aan uw waterontharder door ons laat verrichten en de door ons geleverde zouttabletten gebruikt.

Garantie waterontharders

Onderhoudstarieven waterontharders

Product

Onderhoudsbeurt (eens per 2 jaar)

Reinigingszout

Harsreinigingsmiddel

Reinigingstablet

Inhoud

Voorrijden en arbeid

per zak (15kg)

voor 15 liter hars

per tablet

Prijs

€ 113,82

€ 11,25

€8,11

€ 2,42

 

U kunt ook een onderhoudsabonnement afsluiten. Voor een klein bedrag per maand verzorgen wij het onderhoud en lossen daarnaast kosteloos storingen of andere ongemakken voor u op. Met een onderhoudsabonnement bent u dus verzekerd van zorgeloos genieten van zacht water zonder extra bijkomende kosten. Meer weten? U kunt ook hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.

Onderhoud waterontharders

Omdat een waterontharder een geavanceerd toestel is, kunnen veel mensen zelf niet (op tijd) defecten herkennen.
Een ervaren monteur lost tijdens het reguliere onderhoud kleine defecten direct op, nog voordat ze voor een storing kunnen zorgen.

Door regelmatig onderhoud, houdt u uw waterontharder niet alleen in topconditie, de kans op mogelijke storingen wordt tijdens dit reguliere onderhoud ook tot een minimum gereduceerd.

Controle

Wij voeren verschillende controles aan uw waterontharder uit.
Uw ontharder wordt optisch, elektronisch en mechanisch gecontroleerd en wordt optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement en verlaagd de verbruikskosten. Met andere woorden: u gebruikt minder energie, zout en water. Onderhoud kan een rendementsverhoging van 5 tot 10% opleveren.

Zo bent en blijft u verzekerd van een goed werkend product, gekeurd door de erkende professional. Na het onderhoud ontvangt u van ons een overzicht met de verrichte werkzaamheden.

Vragen, advies of een offerte?

Eco Match helpt u altijd snel en vriendelijk

© 2023 – Eco Match Waterbehandeling B.V.